Waar in Turkije?

All-inclusive
In het ultra all-inclusive 4 sterren Hotel Limra kun je de hele dag genieten van heerlijk eten & drinken. All-inclusive is inbegrepen:
  • Ontbijt, lunch en diner
  • Laat continentaal ontbijt van 11.00- 12.00 uur
  • snacks, ijsjes, koffie, thee en koekjes, alle lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes gedurende 24 uur
  • in de disco drankjes van 22.00 tot 02.30 uur
  • A la Carte restaurants; Turks, Italiaans, Chinees, Grill, Vis, Mexicaans en Japans restaurant, deze restaurants gaan in mei open (sommige met reserveringskosten, ter plaatse te voldoen)
  • Dranken in flessen/blikjes en verse vruchtensappen zijn tegen betaling.
  • In het winterseizoen zijn niet alle a la carte restaurants en faciliteiten geopend, ook zijn snacks, koffie/thee met koekjes en ijsjes dan op vastgestelde tijden verkrijgbaar
In 't kort
Bestemming: Turkije-Kemer

Vluchtduur: Ca. 3.45 uur

Transfer naar accommodatie: Ja vanaf luchthaven naar hotel Limak Limra ca. 1 uur

Aantal kamers: 1234

Afstand naar strand: Direct aan het strand

Kinderclub: Ja, in de maanden juli & augustus

Beste reistijd: april t/m oktober

Overig: in Turkije is het één uur later dan in Nederland

Hotel Limra *****

Genieten voor jong en oud

Hotel Limra is een mooi speels opgezet vakantiecomplex dat uit meerdere gebouwen bestaat. Het hoofdgebouw Limra, het vakantiedorp Arycanda, Limra Park (aan de overkant van de weg gelegen) en het op families gerichte Fame Garden. Het geheel is aan het strand van Kiris gelegen en het toeristendorpje Kemer ligt op ongeveer 10 kilometer afstand. De uitgebreide faciliteiten, de comfortabele kamers en uitstekende service zorgen ervoor dat je een heerlijke vakantie zult hebben. In het Hotel Limak Limra zal het je aan niks ontbreken.

Aquafun

Het zwembadcomplex van hotel Limra heeft een oppervlakte van ongeveer 4500 m2. Er zijn diverse grote en kleine waterglijbanen voor vele uren waterpret. De jacuzzi bij het zwembad, de vele watersportmogelijkheden en de duikschool op het strand zullen voor nog meer plezier zorgen. Bij de duikschool kun je een Nederlandstalige cursus volgen om je PADI-brevet te halen.

Gratis kinderclub

De kinderen kunnen deelnemen aan de gratis kinderclub. Er zal 7 dagen per week  een animatieteam zijn voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Er zullen spelletjes, optredens, minidisco’s en knutselmiddagen georganiseerd worden. .

Hotel Limak Limra is boekbaar bij